Neem contact op
Bel ons
App ons
Mail ons

Luminis Legal

Mr. Aryan van Steijn is sinds 2001 advocaat en heeft de Grotius Omgevingsrecht in 2006 met succes afgerond. Kernkwaliteit: denkt in oplossingen zowel voor de korte als de lange termijn.

Mr. Paul Kaiser is sinds 2007 advocaat en werkt tevens als Hoofddocent Bestuursrecht in de advocatenopleiding voor de Orde van Advocaten. Kernkwaliteiten: rustig en evenwichtig, analytisch en grondig.

Aan elke zaak wordt in teamverband aandacht besteed.

Er is over ons veel te vertellen, maar eigenlijk zijn we geïnteresseerd in uw verhaal en uw zaak. Bel ons vrijblijvend op, deze eerste kennismaking is gratis.

Mr. Aryan van Steijn

Rechtsvorm
Luminis Legal is een volledige maatschap.
KvK nummer 70058989
BTW nummer NL8581.23.460.B01

Adres
Raamweg 2
2596 HL DEN HAAG
T +31 6 249 123 78
E info@luminislegal.com

Beroepsorganisatie
De advocaten van Luminis Legal zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en volgen de beroepsregels en gedragscodes van deze organisatie. De regels en codes zijn op te vragen via de Nederlandse Orde van Advocaten.

Beroepsaansprakelijkheid
De advocaten van Luminis Legal hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Informatie over deze polis is beschikbaar voor cliënten.

Cliëntidentificatie
Advocaten zijn verplicht de identiteit van hun cliënten te verifiëren aan de hand van een wettig legitimatiebewijs of uittreksel Kamer van Koophandel. De Verordening op de Advocatuur en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) zijn van toepassing.

Klachten- en Geschillenregeling
Luminis Legal is aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur en kent een kantoorklachtenregeling.